maanantai 11. marraskuuta 2019

Kauhua ja pipareita


Piparit, kauhu, voodoo
Piparit

Kauhua ja pipareita

Piparit on nyt leivottu, maalattu ja "eliminoitu" eli tässä pientä tilanneraporttia tähän väliin. Kuvausjärjestelyt etenevät aikataulussa ja seuraavaksi aletaankin suunnittelemaan itse kuvauksia. Harjoitusmielessä leikinkin jo hieman kameralla ja suunnittelin rekvisiittoja kuten kuvista näkyy.
Tähän asti suunnittelu ja toteutus on ollut erittäin hauskaa ja minulla on jo selkeä visio miten itse kuvaukset toteutetaan ja hieman jo kokeilinkin erillaisia asetelmia mm. tarot-korteilla, kynttilöillä ja erillaisilla valaistuksilla.
Päädyin siis tähän  kauhupipari ideaan omana protestinani lokakuusta lähtien raikaaviin joululauluihin, siihen että ensimmäiset lanttulaatikot ja kinkut pitää vääntää mielellään jo heti kesän jälkeen ja joululahjojen on syytä olla  hankittuna ihan viimeistään elokuussa että ne on sitten varmasti ajoissa hankittu ja koko suku on ollut jo keväästä asti kutsuttuna yhteiseen joulupöytään. Pahoittelut niille jouluhössöttäjille joilla meni tunteisiin.


Let's kill some cookies!

1. Pipareiden leipominen


Pikku apuri, leivonta
Sain lauantai-iltana pikku apurin piparkakkujen tekoon.















2. Koristelu

Pipareiden maalaamisessa meni hetki jos toinen joten oli aikaa käydä hakemassa ja tehdä rekvisiittaa kuvausharjoittelua varten.

Koristelu
Piparkakkujen koristelua
3. Rekvisiittaa ja kuvausharjoittelua

Voodoota ja tarot-kortteja

Rekvisiitan tekoa 


Valoharjoitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kestävä kehitys